Távozik a korábbi igazgató

2023.12.11. 12:30

Dr. Gajda Tibort nevezték ki ideiglenes vezérigazgatónak a büki gyógyfürdő élére

Csabai Bernadett

Forrás: VN/archív

Fotó: Cseh Gábor

Ahogy arról beszámoltunk, a Vas Népe információi szerint hétfőn közgyűlést tartott a Büki Gyógyfürdő Zrt., amelyen téma volt a vezérigazgató távozása. A büki polgármester megkeresésünkre megerősítette a hírt:

 - A Büki Gyógyfürdő Zrt. 2023 12.11.-én megtartott közgyűlésén az állami és az önkormányzati tulajdonosok egyhangú döntésével a mai napon megszüntették a 2023 tavaszán vezérigazgatóvá kinevezett Cziráki László munkaviszonyát - nyilatkozta Dr. Németh Sándor.

Amikor az okokról kérdeztük, az alábbi választ adta: 

- Mi tartanánk ahhoz magunkat, hogy nem mondunk semmi negatívat, a közös megegyezés a mai nap függvénye, hogy ha Cziráki László a mai üzemzárásig a teljes dokumentációt, átadás - átvételt le tudja bonyolítani, abban az esetben közös megegyezéssel szűnik meg a munkaviszony, ha nem, akkor felmondással. Ez a nap végére kiderül, vélhetően közös megegyezés lesz - tette hozzá. 

A közgyűlés két hónapra az igazgatóság elnökét, Dr. Gajda Tibort nevezte ki ideiglenes vezérigazgatónak, a továbbiakban a tulajdonosok döntenek a Büki Gyógyfürdő hosszútávú vezetőjéről, Dr. Gajda Tibor megbízása csak átmeneti időtartamra szól. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában