A hét ingatlana

2023.12.17. 11:30

Gyönyörű nyaralót keres Vas megyében? Megtaláltuk Önnek! - fotók

Forrás: ingatlanbazar.hu

A Vas megyében, Kőszegen árulnak egy aprócska nyaralót, amelynek kertkapuján belépve egy teljesen másik világba érkezik. Itt lelassul az idő, nem vendég a stressz, a szép környezet pedig kárpótolja a mindennapi szenvedésért. Nézheti a gyümölcsfákat, csodálhatja a lugast és gyönyörködhet a tájban. Adja magának ajándékba a kikapcsolódás lehetőségét!

“Kőszegen a Szabóhegyen kis nyaraló eladó

Csodálatos környezetben várja új tulajdonosát ez a remek kis nyaraló. Betonos út halad el a ház előtt, ami által könnyen megközelíthető. A ház 1998-ban épült. könnyűszerkezetes technológiával , a fűtése elektromos. Az ablakai újszerűek. Az ingatlan 26 nm-es, amiben egy kicsi szoba, konyha étkezővel, valamint egy fürdőszoba is került kialakításra. A ház előtt egy kisebb teraszon pihenhet amit szőlőlugas díszít. Mellette pedig egy 37nm- es újszerű garázs is helyet kapott. Az egész ingatlanból gyönyörű a panoráma. A kertben csodálatos termő gyümölcsfák és díszfák szépítik a környezetet.”[...]

További nyaralókért keresse az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában