Angyalka váró program

2023.12.24. 12:00

Karácsonyi angyalok lepték el szombaton a Fekete István Állatvédő Egyesület telephelyét

A menhely támogatói ezen a napon adhatták le a védenceknek szánt ajándékokat, sőt még sétálni is elvihették a kutyusokat.

Polgár Patrícia

Fotó: Unger Tamás

Szombaton 10-14 óráig állt nyitva a látogatók előtt a Fekete István Állatvédő Egyesület menhelye a szombati angyalka váró programon.

Sajnos az időjárás nem kedvezett a menhely-karácsonynak: az éjszakai havazást délelőttre felváltotta az eső. Ennek ellenére a támogatók sorra adták egymásnak a kilincset: ki sétáltatni érkezett, ki pedig adományt hozott az állatok számára. A menhely munkatársai és önkéntesei apró karácsonyi vásárral, meleg teával és süteménnyel várták a hozzájuk érkezőket. Csollányné Horváth Krisztina, az egyesület elnöke elmondta: sokan célzottan, konkrét kisállatoknak hozzák az ajándékot, mások eledellel, alommal vagy akár anyagilag támogatják őket. 

Hozzátette: az emberek nehéz pénzügyi helyzete az adományok mértékén is meglátszik az előző évekhez képest, de így karácsony közeledtével mégis nagyobb az adakozási kedv.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában