Felhívás

2023.12.29. 12:13

Lezárt rollert lophatott Sopronban egy mobilozó férfi - felvette a kamera

A soproni nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

Vaol.hu

Forrás: Police.hu

A Soproni Rendőrkapitányság lopás vétsége miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen - közölte a rendőrség pénteken.

A rendelkezésre álló adatok alapján, vélhetően a képeken látható férfi gyanúsítható azzal, hogy december 2-án 17 óra körül Sopron, Lackner Kristóf utca 35. szám alatt található bevásárlóközpontból egy lezárt állapotban lévő – mintegy 90 ezer forintot érő – rollert tulajdonított el.

A feltételezett elkövetőről a közelben lévő biztonsági kamerák felvételt készítettek.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon (Sopron, Flandorffer Ignác utca 2. 9400), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es telefonszámon.

Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában