Konferencia

2023.12.09. 13:10

Teremtő tudomány stafétával az ELTE SEK pedagógusképző központjában

Teremtő tudomány címmel tartotta meg idei tudomány ünnepi konferenciáját az ELTE Savaria Egyetemi Központ Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központja (BDPK), amelyen könyvbemutatókra is sor került, valamint jelképesen átadták a stafétabotot utódaiknak a BDPK idén nyugdíjba vonult oktatói - adta hírül az ELTE SEK közösségi felületén.

Vaol.hu

Horváth Nóra gitárral-énekkel működött közre az eseményen

Fotó: VN/ELTE SEK/Kleinhappel Miklós

Az eseményt Lenner Tibor, a BDPK igazgatója nyitotta meg. Elmondta, a szombathelyi pedagógusképzés küldetése az, hogy a tudomány által leírt valóság ismeretére és szeretetére nevelje a hallgatókat. A konferencián hat idén megjelent könyvet is bemutattak, mindet a központ oktatói jegyzik: Szabó Eszter Ágnes, Tóth Csaba, Czetter Ibolya, Fűzfa Balázs, Szinetár Csaba, valamint a Csapó Tamás–Lenner Tibor–Kovács Gábor szerzőhármas beszélt kötetéről. 

Könyveiket is bemutatták a pedagógusképző központ oktatói
Fotó: VN/ELTE SEK/Kleinhappel Miklós

Itt adták át  a stafétabotot jelképesen utódaiknak a BDPK ebben az évben nyugdíjazott oktatói. A tudományos tanácskozáson közreműködött Horváth Nóra hallgató, aki saját megzenésítésben az Elment a madárka című csángó népdalt adta elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában