vaol.hu podcast

2024.01.28. 19:00

Én előbb álltam vízben, mint színpadon - Kirchknopf Gergőt, az Ocho Macho frontemberét, mint úszásoktatót kérdeztük

Kirchknopf Gergőt sokan az Ocho-Macho zenekar frontembereként ismerik, azonban mint mondja: Én előbb álltam vízben, mint színpadon.

Gáspár Eszter

Forrás: Cseh Gábor

Gergőt, mint úszásoktató kérdeztük: Miért jó a babaúszás?

A babaúszás egyértelműen a baba fejlődésére gyakorol pozitív hatásokat A foglalkozásokon olyan gyakorlatokat végeznek, amelyek fejlesztik a baba mozgáskoordinációját és jó hatással vannak a gyermek mozgásfejlődésére. 

Gergő szerint azok a babák, akik rendszeresen járnak babaúszásra könnyebben, hamarabb elsajátítják a mozgásfejlődés legfontosabb mérföldköveit, mint a forgást, a mászást vagy éppen az ülést. A podcast beszélgetésben a babaúszás mellett beszélgetünk még a gyerekek úszásoktatásáról is. Az úszást felnőtt korban sem késő elkezdeni, Kirchknopf Gergő elmondta:

- Nem kell félni, nem gáz ha nem tudsz úszni! Nem te vagy az egyetlen de elsők között lehetsz, aki legyőzi a félelmét! Én Veled vagyok és együtt meg tudjuk csinálni! Sok éve foglalkozom úszásoktatással, sok mindent láttam. Szégyenkezni senkinek nincs oka.

Halgassa meg podcast adásunkat, benne Kirchknopf Gergő, az Ocho Macho frontembere, úszásoktató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában