Helyi közélet

2024.01.08. 09:32

Idén is változatos programokat tervez a kámi egyesület

Vaol.hu

 Közzé tette közösségi oldalán a MozduljunKám Egyesület éves programtervét. Ennek állandó elemei a vasárnapi Jeli séták illetve jó időben a kerékpározás. Azonban ezen kívül is minden hónapra jut legalább egy szervezett esemény. Januárban tekézni indulnak a tagok illetve a tűzoltó egyesülettel közösen disznóvágást is tartanak. Februárban farsangi batyus bál, márciusban Úrkúti -őskarszt túra és nőnapozás szerepel a tervek között. Áprilisban ismét egy túra lesz soron, a civil szervezet Zalahalápra indul, a Haláp-hegyi tanösvényen gyalogolnak.

 A májusba az édesanyák és a gyermekek napjának megszervezése mellett egy rezi vártúra is belefér majd. Júniusban és júliusban a mesteri és a borgátai fürdőt valamint a Szajki tavakat látogatják meg célzottan a tagok. Az augusztus nem csak a falunap és a nyugdíjas délután hónapja, hanem a sokakat megmozgató AliglátunKám éjszakai túráé is. Szeptemberben szüreti felvonulás, októberben a helyi tűzoltó egyesülettel közös erdélyi kirándulás, valamint virághegyi gesztenyesütés, novemberben rezi holdfénytúra és a Társas Kör összejövetele a program.

 Decemberben a Falumikulás és Falukarácsony rendezvényei zárják a Mozduljunkám Egyesület éves eseménysorozatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában