2024 első osztrák babái

2024.01.03. 12:05

Ikrek jöttek világra nem sokkal szilveszter után Ausztriában - fotó a csöppségekről

Kettős újévi szerencse érte azt a családot, akiknek iker lányai az új év első napjának éjszakáján születtek meg Tullnban. A két kislány és édesanyjuk is jól vannak.

Vaol.hu

Forrás: magyarok.orf.at

2024 dupla újévi szerencsét hozott Alsó-Ausztriában: éjfél után néhány másodperccel egy ikerpár született a tullni kórházban. Ahogy azt egy szülésznő az APA-nak hétfőn elmondta, a kis Anna éjfél után 20 másodperccel született. Ikertestvére, Alice 0 óra 01 perckor látta meg a napvilágot. A kisbabák császármetszéssel születtek.

Az anya és a két gyermek, akik a terhesség 37. hetében születtek, remekül vannak. A család Guntersdorfból (Hollabrunn kerület) származik. Anna 2140 grammal és 43 centiméterrel, míg kishúga Alice egy centiméterrel hosszabb volt ikertestvérénél és 1890 grammot nyomott. Fotót az osztrák babákról ide kattintva nézhetnek.

Burgenland újévi babája váratott magára

A Barmherzige Brüder Eisenstadt kórházban hétfőn 12.08 órakor született meg az a kislány, aki 2024-ben a tartomány első újszülöttje lett. Nem sokkal később egy másik baba is született az eisenstadti kórházban. A kismartoni kórház szülészeti osztályán szolgálatot teljesítő orvosoknak, szülésznőknek és ápolószemélyzetnek az év első napján sok dolguk volt – különösen, hogy a következő órákban még három szülést vártak - adta hírül a magyarok.orf.at .

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában