Búék 2024

2024.01.01. 06:12

Utcabál a Fő téren – Szombathely így búcsúztatta az óévet - fotók

Városi szilveszteri házibuliba hívta a szombathelyieket az önkormányzat – több százan döntöttek úgy, hogy a Fő téren töltik az év utolsó napjának utolsó óráit.

Tóth Katalin

Fotó: Unger Tamás

Vasárnap este 10 órától a Szentháromság-szobornál lévő színpadon a Retroleum zenekar játszott rock ’n’ roll, pop-rock, funky slágereket. A zene mellé, aki megéhezett, megszomjazott enni- és innivalót vásárolhatott a pavilonokban, és akár a szilveszteri buli kellékeit is beszerezhette.

Ahogy közeledett az éjfél, egyre jobban ropogtak a tűzijátékok. Éjfélkor aztán a himnusz hangjaira elcsendesedtek az emberek. 

– A 2024-es év jót fog hozni – jósolta újévi köszöntőjében dr. Nemény András polgármester. A szombathelyieknek azt kívánta: érezzék jól magukat az újévben a saját életükben. Ehhez a receptet is megadta: szívből kell élni.

Fényjáték következett, a Városháza kivilágított ablakaiból kirajzolódott a 2024-es dátum, aztán még egy óráig folytatódott az utcabál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában