Közgyűlés

2024.02.29. 11:26

A FIDESZ-KDNP szombathelyi frakciója nem támogatja akkumulátorgyár esetleges idetelepítését

Egy rekord gyorsasággal megtárgyalt, majd megszavazott előterjesztéssel kezdődött a csütörtöki közgyűlés. A képviselők egyhangú szavazással erősítették meg pozíciójában Dr. Koncz Gabriella rendőrezredest, a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetőjét.

Vaol.hu

Fotó: © Cseh Gábor

A második napirendi pontot Illés Károly bejelentése vezette be. A frakcióvezető elmondása szerint a Czeglédy Csaba független képviselő nevéhez köthető, akkumulátorgyár esetleges megépítése ellen folytatott aláírásgyűjtés kommunikációja félrevezeti, megtéveszti a szombathelyi polgárokat, ugyanis azt az érzetet kelti, mintha a helyi FIDESZ-KDNP frakció támogatná az esetleges építkezést.

- ​A FIDESZ-KDNP szombathelyi frakciója sohasem támogatta semmilyen akkumulátorgyár idetelepítését és ezt a jövőben sem teszi - fogalmazott Illés Károly, aki úgy gondolja, hogy az aláírásgyűjtési kezdeményezés lényegében a DK adatgyűjtésének egyik eszköze. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában