Önzetlen felajánlás

2024.02.16. 10:52

Alapítványtól kaptak eszközöket a sárvári védőnők: segíti a munkájukat

Önzetlen felajánlók támogatásával közel félmillió forint értékű adományt – egy ultrahangos szívhangvizsgáló készüléket, egy hallásvizsgáló készüléket és egy mérleget – juttatott el a sárvári kötődésű Dolorosa Alapítvány a város védőnői szolgálata számára.

Polgár Patrícia

Dr. Máhr Tivadar alpolgármester adta át az egyesület megbízásából az eszközöket a sárvári védőnőknek

Forrás: VN/Czupor Szilvia

Koday-Vörös Andrea, az alapítvány vezetője személyesen nem lehetett jelen az átadón, hiszen hamarosan anyai örömök elé néz, online videóhívásban azonban becsatlakozott az eseménybe, amelyen dr. Máhr Tivadar, Sárvár alpolgármestere – közvetítői szerepben – adta át a védőnőknek az adománycsomagot. 

– A Dolorosa Alapítvány fontosnak tartja, hogy a védőnői szolgálatok a gyermekek egészségének védelme, valamint az esetleges betegségek mihamarabbi felismerése érdekében megfelelő és korszerű eszközökkel rendelkezzenek, így nagy örömükre szolgált, hogy segíteni tudtak – mondta el Koday-Vörös Andrea, aki azt is elmondta: a közeljövőben még több támogatást szeretnének eljuttatni Sárvárra. Jelenleg futó kampányuk által például hamarosan a Szent Piroska Katolikus Óvoda gazdagodhat egy új bútorral. A Sárvári Védőnői Szolgálat hat területi védőnője nagy hasznát veszi majd az ajándéknak, ugyanis ezeket a műszereket napi szinten használják munkájuk során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában