Már hagyomány

2024.02.07. 13:46

Farsangolt a vépi Hatos Ferenc Általános Iskola apraja-nagyja

A diákönkormányzat napja, tanítás nélküli munkanap volt múlt pénteken a Hatos Ferenc Általános Iskola és AMI-ban – hagyományosan ilyenkor rendezik a farsangot.

Tóth Katalin

Forrás: VN/Hatos Ferenc Általános Iskola és AMI

Fotó:

Nagy sürgölődés volt reggel az aulában: ott gyülekeztek diákok, tanárok. Az alsós osztályok jelmezbemutatójával kezdődött a mulatság – mások mellett farkasnak, kalóznak, szakácsnak, egyiptomi hercegnőnek és kandallónak öltözött gyerekek sétáltak a teremben. A szülői munkaközösség támogatásával éremmel, csokival díjazták az igazán kreatív maskarákat.

 Amelyik felső tagozatos osztály műsorral készült, az előadhatta produkcióját a közönségnek. Az alsóbb éveseknek ezután az osztályokban folytatódott a télbúcsúztatás, a felsősök pedig az aulában vetélkedtek: activity, zenefelismerés, ügyességi játékok, mint lufifújás, almahámozás, bekötött szemmel való tárgyfelismerés is szerepelt a feladványok között.

 A farsang nem csak a gyermekeké: az idén is kitettek magukért az iskola pedagógusai. Láttunk köztük pillangót, focistát és játékvezetőt, boszorkányt, Csipkerózsikát, szőke herceget fehér lóval és jó tündéreket – a beöltözéshez láthatóan a Walt Disney mesék is ötletet adtak nekik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában