Gazdikereső

2024.02.06. 12:43

Gejzír és Pöti várja új otthonát!

Gáspár Eszter

Gejzír várja új otthonát!

 

A Fekete István Állatvédő Egyesület gazdit keres egy különleges, szeretetre vágyó kutyusnak, Gejzírnek. Az őszinte szívű, bújós és játékos 2020-ban született kan kutyus ideális társ lehet bármilyen szeretetteljes család számára.

Gejzír olyan otthont keres, ahol rengeteg szeretetet és figyelmet kap. Kertes házban érzi magát a legjobban, és szeret hangosan örülni, amikor meglátja szeretett gazdiját.

A jövendőbeli gazdiknak tudniuk kell, hogy Gejzír kiváló kanapékutya, és szeretne minél több időt tölteni az emberekkel. Pórázon sétál, így kellemes társ lesz minden sétához.

Ha szeretne örömet vinni az otthonába, és szívesen adna új esélyt egy szeretetre méltó kutyusnak, ne habozzon, keresse a Fekete István Állatvédő Egyesületet, és fogadja örökbe Gejzírt!

Pöti - Az apró testben hatalmas szívvel várja az örökbe fogadást 

 


Pötit, csivava jellegű lány kutya, aki vágyik egy szeretetteljes otthonra és egy boldog családra. Ez a 2-3 év körüli ivartalanított kutyus kiváló választás lehet családi kedvencnek, akár gyerekek mellé is.

Pöti nagyon szereti az ember társaságát, és kifejezetten barátságos más kutyákkal is. Bár domináns típus, ez inkább annak tudható be, hogy apró termetében hatalmas egó lakozik. Mindamellett kiegyensúlyozott és kedves természetű, és tökéletes társ azoknak, akik lakásban szeretnének kisállatot tartani.

Az egyesület kizárólag lakásba adja Pötit, hiszen ő igazi családi kutyának született. Aktív és játékos, de ugyanakkor szépen elvan otthon, és nem rombol lakásban.

Ha úgy érzi, hogy Pöti a tökéletes kis társ számára és szeretne neki egy örökre szóló otthont biztosítani, ne habozzon! Vegye fel a kapcsolatot a Fekete István Állatvédő Egyesülettel, és ismerje meg közelebbről ezt a kis csodát, aki minden bizonnyal megdobogtatja majd a szívét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában