Kosárlabda

2024.02.11. 07:18

Kocsis Tamás a Körmend meccse után: győzelmünk nem forgott veszélyben

Ahogyan arról beszámoltunk, az Egis Körmend NB I.-es kosárlabdacsapata 87-76-ra verte a Budapesti Honvéd gárdáját. A hazaiak trénere örömét fejezte, hogy fiatal játékosa, Takács Kristóf mérkőzések óta kiemelkedően teljesít.

Sütő Dániel

Fotó: Szendi Péter

Kocsis Tamás: - Voltak hullámvölgyek a játékunkban, de végig vezettünk és a győzelmünk nem forgott veszélyben. Remélem, hogy az új centerünk gyorsan beilleszkedik a csapatba és végre megoldódnak a szerkezeti problémáink. Örülök annak, hogy fiatal játékosunk, Takács Kristóf mérkőzések óta kiemelkedően teljesít, nagyon hasznos tagja a csapatunknak.

Zlatko Jovanovic: - Tíz éve játékosként voltam itt Körmenden, most edzőként ugyanazt a fergeteges hangulatot tapasztaltam. Nagyon küzdelmes mérkőzést játszottunk, 19 eladott labdára kényszerítettük az ellenfelet, de nem tudtunk élni a lehetőséggel. Fontos mérkőzések várnak ránk a közeljövőben, bízom abban, hogy győzelmeknek tudunk majd örülni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában