Felháborodtak a szülők

2024.02.29. 13:30

SZKKA üzenet a szombathelyi városvezetésnek: Ne tegyék tönkre a klubot!

Ha már támogatni nem szeretné, legalább ne tegye tönkre ezt a klubot! - kérte a szombathelyi baloldali városvezetéstől Pődör Zoltán, az SZKKA ügyvezetője, aki mögött fölsorakoztak a szülők, akiket felháborított az támadás, ami a klubvezetőt és a csapatot érte.

Vaol.hu

Az SZKKA szülői közössége kiállt a klubvezető mellett, felháborították őket a történtek

Fotó: Cseh Gábor

- Sajnos olyan ügyben jöttünk ma össze, ami felháborította a közösségünket, ugyanis tegnap egy aljas támadás ért minket, a közösséget - mondta el a csütörtöki sajtótájékoztató apropójáról Pődör Zoltán. Az SZKKA ügyvezetője úgy folytatta: büszke családapaként és e összetartó közösség vezetőjeként vállalta, hogy a következő önkormányzati választáson jelöltként megméretteti magát. Megtudtuk, a közéleti szerepvállalás előtt családjával és az SZKKA közösségével is beszélt, mindenhol zöldlámpát kapott. Döntése miatt Pődör Zoltán szerint az elmúlt egy évben folyamatos támadás alatt áll a kézilabda klub, a szombathelyi városvezetés próbálja ellehetetleníteni. 

Pődör Zoltán, az SZKKA ügyvezetője arra kérte a szombathelyi városvezetést, hogy ha már támogatni nem szeretné, legalább ne tegye tönkre a klubot
Fotó: Cseh Gábor

- Több, mint egy éve nem jött semmiféle támogatás, különböző mondvacsinált indokok és különböző mondvacsinált feltételrendszerek kitalálása végett - mondta el.

Szeretném felkérni a szombathelyi városvezetést, hogy ha már támogatni nem szeretné a klubot, legalább ne tegye tönkre ezt a klubot!

- fogalmazott az SZKKA ügyvezetője, hozzátéve: a sok száz gyereknek,  közösségnek, makulátlan, sporttal foglalkozó klubnak ne nehezítsék meg az életét, ne tegyék tönkre a gyerekek sportolási lehetőségét! 

Pődör Zoltán azt is kérte a városvezetéstől: ne lépjen át egy határt! 

Hagyja békén a szombathelyi gyerekeket, hagyja békén a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémiát, hogy ha már nem szeretne résztvenni az életében, legalább ne gátolja, ne vegyen részt az életében

 - kérte a baloldali városvezetéstől Pődör Zoltán. 

Az SZKKA szülői közössége kiállt a klubvezető mellett, őket is felháborították a történtek 
Fotó: Cseh Gábor

Felháborodva állunk az eddigi történések, a sajtóban eddig elolvasható történetek előtt 

- ezt már Vanesszon Dóra, az egyik szülő mondta el, aki így utalt azokra a negatív tartalmú cikkekre, amik az SZKKA-ról és Pődör Zoltánról az elmúlt időszakban baloldali portálokon megjelentek. Hozzáfűzte: - Felháborodva vettük ezt az üzenetet és tiltakozunk ellene, mert nem érezzük ezt a csapaton belül sem, edzők részéről sem, az egyesület vezetésének részéről sem. A gyerekeket mindig mellszélességgel támogatják. Bármilyen problémánk van, legyen az fizikális, egyéb lelki megoldás, mindig megtalálják a módját, hogy a gyerekek fejlődhessenek a kézilabdában, és esetleg sikeres sportolói legyenek Szombathelynek, a vármegyének - húzta alá Vanesszon Dóra. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában