Közlemény

2024.02.28. 09:15

Szombathelyi Fidesz: Nemény András határolódjon el Gyurcsány Ferenctől és Czeglédy Csabától!

Határolódjon el Nemény András Gyurcsány Ferenctől és Czeglédy Csabától! - szólította fel a baloldali polgármestert szerdai közleményében a Fidesz Szombathelyi Szervezete.

Vaol.hu

Gyurcsány Ferenc és Nemény András a szombathelyi városházán 2023 októberében

Fotó: Fotó: VN-archív/Facebook

"Kapóra jött egy országos ügy, Gyurcsány Ferenc kiadta a parancsot, és a szocialista Nemény András a baloldali városvezetéssel együtt rögtön sutba dobja a sokat hangoztatott 'elveit': eddig azt hangsúlyozta, hogy nem akarnak országos politikával foglalkozni, most papagáj-kommandóként szajkózzák a DK kommunikációs paneljeit, hazugságait" - írta szerkesztőségünknek küldött közleményében a Fidesz Szombathelyi Szervezete. 

Tény az, hogy több mint 500 pedofilt hagyott szabadlábon a baloldali büntetőpolitika, ugyanis a Gyurcsány-kormány utolsó évében mindössze 81 ember ült börtönben pedofília miatt, ma ez a szám 663

- olvasható a kommünikében. 

© Cseh Gábor
A Fidesz Szombathelyi Szervezete szerint a városvezetés elvtelenül beállt Gyurcsány Ferenc és Czeglédy Csaba mögé
Fotó: VN-archív

Kitértek arra is, hogy az EU legszigorúbb Büntető törvénykönyve a magyar, a pedofilokkal szemben zéró toleranciát alkalmaznak.
A Fidesz Szombathelyi Szervezete úgy látja: 

Ahelyett, hogy a valós problémákkal foglalkozna, a baloldali városvezetés elvtelenül beállt Gyurcsány és a jogerősen szabadságvesztésre ítélt Czeglédy mögé.

A kormánypárt szombathelyi szervezetének tagjai emlékeztettek: "(...) 2021-ben a pedofilellenes gyermekvédelmi törvény egyetlen szigorítását sem fogadta el a baloldal, sőt Brüsszelbe jártak feljelenteni a kormányt. Teljesen világos, hogy a kormány be fog zárni minden kiskaput, a pedofiloknak nincs kegyelem. Egyértelmű, határozott intézkedések történtek" - közölték. 

Majd hozzátették: "A józan ész és az erkölcsi normák azt diktálják, hogy annak kell lemondania, akit jogerősen szabadságvesztésre ítéltek a baloldali kormányzás alatt, és aki ellen jelenleg is egy 6 milliárdos ügyben folyik büntetőeljárás. Erről miért hallgat Nemény András? - tették fel a kérdést a balodali városvezetőnek.  

Felszólítjuk a szombathelyi polgármestert, hogy határolódjon el Gyurcsány ügyvédjétől, Czeglédy Csabától!

- írták a kommünikében. 

A jobboldalon, ha hibáznak, az következményekkel jár. Gyurcsány egy országnak hazudott, szemeket lövetett ki, és nem távozott a közéletből. Felszólítjuk Nemény Andrást, határolódjon el Gyurcsánytól!

- zárta közleményét a Fidesz Szombathelyi Szervezete. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában