Lenkai Nóra: Tisztességes kampányt!

2024.02.19. 10:00

Választás 2024 - Lenkai Nóra, a Fidesz polgármesterjelöltje kutatási és innovációs menedzser (is)

Alapdiplomája mellett kutatási és innovációs menedzser egyetemi oklevelet szerzett Lenkai Nóra. A Fidesz polgármesterjelöltje közösségi oldalán reagált Czeglédy Csaba szombati kijelentéseire.

Tömböly Ágnes

Lenkai Nóra, a Fidesz szombathelyi polgármesterjelöltje

Fotó: VN

- Nem akarok bölcsész végzettségűeket megbántani és véletlenül se szeretnék egyéb diplomásoknak rossz perceket szerezni a mondataimmal, de én úgy tudom, hogy Lenkai Nórának háztartásökonómia- életvitel szakos diplomája van, ez talán a büfé szaknál is gyengébb végzettség - mondta szombaton a Derkovits-lakótelepen tartott sajtótájékoztatóján Czeglédy Csaba. 

Az adóbűnöző politikus miután a polgármesterjelölt kompetenciáit vitatta, arról beszélt, hogy ha Lenkai Nóra lesz Szombathely polgármestere, a várost érintő döntéseket mások fogják meghozni a háttérben: így szerinte Hende Csaba és más kormánypárti politikusok. 

Lenkai Nóra: Czeglédy Csaba félrevezette a szombathelyi polgárokat

"Czeglédy Csaba szombati sajtótájékoztatóján félrevezette a szombathelyi polgárokat. Valótlanul azt állította, hogy csak egy háztartásökonómia-életvitel szakos tanári diplomával rendelkezem. A valóság az, hogy egyéb szakirányú képzések mellett, két felsőfokú végzettséget szereztem" - reagált közösségi oldalán Lenkai Nóra a szombati kijelentésekre. Megosztotta az oklevélszámokat is: a Berzsenyi Dániel Főiskolán szerzett diploma után 2021-ben a Pannon Egyetemen kutatási és innovációs menedzser egyetemi oklevelet szerzett a polgármesterjelölt. 

Mit tud egy kutatási és innovációs menedzser?

A kutatási és innovációs menedzser szakról itt tudhat meg többet. A Pannon Egyetem honlapján azt írják a képzésről: "A tudás alapú társadalomban a növekvő kutatási potenciál és piaci nyomás a folyamatos fejlesztésre és a kutatási eredmények mielőbbi gyakorlati hasznosítására megteremtette az igényt olyan, az akadémiai és a gazdasági szereplők közötti híd szerepét felvállaló szakemberekre, akik a kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységet folytató szervezetek projektjeinek értékelését, tervezését, előkészítését és a megvalósítás koordinálását képesek ellátni.

Lenkai Nóra: Tisztességes kampányt!

Kérek mindenkit, szíveskedjenek a továbbiakban a választók félrevezetésétől tartózkodni! A magam részéről mindezek ellenére bízom a továbbiakban a tisztességes, korrekt választási kampányban!

 - zárta bejegyzését Lenkai Nóra.

A baloldali városvezetés tagjainak van diplomája?

Ebben az önkormányzati ciklusban vált lehetővé a szombathelyi közgyűlés tagjai számára, hogy közzétegyék önéletrajzukat a város honlapján. A szombathelyi városvezetés egyik tagja sem élt a lehetőséggel: máig találgatás tárgya, hogy Horváth Soma alpolgármester és Szuhai Viktor tanácsnok rendelkezik-e - akár "büfészakos" - diplomával. 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában