Mutatjuk a végeredményt!

2024.03.03. 09:29

A lukácsházi böllérverseny eredményei – külön kategóriák voltak feldolgozásra, ételkészítésre és tálalásra is

A házigazda tarolt a lukácsházi Pincés-kemencés Böllérversenyen: összpontszámban és feldolgozásban is nyert Lukácsháza csapata szombaton.

Merklin Tímea

A győztes lukácsházi csapat - jobbról Ágh Péter országgyűlési képviselő és Virág János polgármester

Fotó: Ohr Tibor

A pontozás több szempont alapján történt: szakmai felkészültség, a vendéglátás minősége, az elkészült ételeknél az ízek, a tálalás formája is összeadódott a végső eredménynél. Így a következő eredmények születtek az összeredmény alapján:  1. Lukácsháza, 2. Gyöngyösfalu, 3. Búcsú, 4. Pusztacsó, 5. Nemescsó, 6. Győrvár.

Kemencés étel kategóriában: 1. lett Búcsú,2. Lukácsháza, 3. Gyöngyösfalu. A Vendéglátás kategória nyertese: Gyöngyösfalu, a Feldolgozás kategóriáé Lukácsháza, az Ételkészítés kategóriában Gyöngyösfalu vitte a prímet.

A Közönségdíjat Gyöngyösfalu kapta, a Székely ízek különdíjat Csíkkozmás.

A díjakat átadták: az esemény védnöke, Ágh Péter országgyűlési képviselő, az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, Virág János polgármester, Csejtei Péter képviselő, ötletgazda, Palatin István, a Gyöngyösmenti nonprofit Kft. ügyvezetője és Kocsis Beatrix, a közösségi ház vezetője.

Szombati tudósításunk:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában