Sok, vagy kevés?

2024.03.04. 12:32

Egy szombathelyi étterem számláján háborognak az osztrák internetezők - reagált a vendéglátóhely

Vaol.hu

Fotó: Rawpixel.com

Tisztelt Vaol.hu! Alapesetben 12% szervízdíjat számolunk fel a számlán, melynek mértéke az étlapon is fel van tüntetve. Borravaló akkor kerül a számlára, ha a vendég mondja a felszolgálónak, hogy rakjon a vègösszeghez. Ilyen esetben a kollégánk jelzi, hogy szervizdíjat tartalmaz a számla. Jelen esetben félreértés történhetett, vagy a vendég, vagy a kollégánk részéről. Ha helyszínen jelezte volna a problémát, könnyebben tudtuk volna orvosolni ezt a félreértést. Úgy gondoljuk aki dolgozik, néha hibázik is. Éttermünk próbálja emelni Szombathely gasztronómiai értékét, nem pedig a vendégek megkárosítása a cél. Szívesen vettük volna megkeresésüket és talán segíthettünk volna igazságot tenni.
Tisztelettel: Németh Dániel Daniel’s Kitchen

Előzmény:

Nem akarunk igazságot tenni: egy éttermi számlára bukkantunk a közösségi oldalon. Ebéd helyett ezen csámcsog az internet nép. Az egyik szombathelyi étteremben a szervízdíj és a borravaló 9692 forint volt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában