Életmentő tudás

2024.03.11. 09:00

Életmentő tudás: Így kell egy csecsemőt újraéleszteni

Legújabb videónkban azt mutatjuk meg, hogy mit kell tenni, ha újra kell éleszteni egy csecsemőt. Érdemes megnézni!

Vaol.hu

Mint az ismeretes, összefogtunk szombathelyi mentődolgozókkal és rövid oktatóvideókkal segítjük olvasóinkat és TikTok követőinket, hogy ne essenek kétségbe, ha baj van. A videókat szombatonként osztjuk meg a Vaol.hu TikTok csatornáján, amelyek majd a vaol.hu-n is láthatóak lesznek. Természetesen olvasóink sem maradnak elsősegély tippek nélkül.

Szülők figyelem! Az ezen a héten közzétett videónkban megmutatjuk, hogyan kell szakszerűen cselekedni, ha egy csecsemőt újra kell éleszteni!

@vaol.hu Életmentő tudás a Vaol-on! Köszönjük, ha az SZJA 1%-át a Vas Vármegyei Mentésügyi Alapítvány részére ajánlja fel! Adószám: 19246121-1-18 #ambulance #lifesave #lifesaver #lifesaving #savinglives #ujraelesztes #elsosegely #gyermekelsosegely #szulo #anya #mom #moms #momsoftiktok #mento #mentok #eletmentes #eletmento #news #press #vaol #vaolhu #fy #fyp #foryou #foryoupage ♬ eredeti hang - Vaol.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában