TikTok

2024.03.03. 08:02

Életmentő tudás: szülők figyelem, így cselekedjünk, ha egy csecsemő fuldoklik! - videó

Ezen a héten arról készítettünk elsősegély videót, hogy mi a teendő, ha egy 1 éves kor alatti gyermek légúti idegentestet miatt fuldoklik. Érdemes megnézni a vaol.hu legújabb Életmentő tudás videóját.

Vaol.hu

Mint az ismeretes, összefogtunk szombathelyi mentődolgozókkal és rövid oktatóvideókkal segítjük olvasóinkat és TikTok követőinket, hogy ne essenek kétségbe, ha baj van. A videókat szombatonként osztjuk meg a Vaol.hu TikTok csatornáján, amelyek majd a vaol.hu-n is láthatóak lesznek. Természetesen olvasóink sem maradnak elsősegély tippek nélkül.

Szülők figyelem! Az ezen a héten közzétett videónkban megmutatjuk, hogyan kell szakszerűen cselekedni, ha egy csecsemő fuldoklik!

@vaol.hu Életmentő tudás a Vaol-on! 🚨🚑 Köszönjük, ha az SZJA 1%-át a Vas Vármegyei Mentésügyi Alapítvány részére ajánlja fel! Adószám: 19246121-1-18 #ambulance #lifesaving #lifesaver #lifesavingtips #savelife #savelifes #safelife #safety #mentok #eletmentes #mento #elsosegely #elsosegelynyujtas #gyermek #gyermekelsosegely #csecsemo #baby ♬ eredeti hang - Vaol.hu

Kapcsolódó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában