Keressük az ország legszebb lányait!

2024.03.06. 09:00

Kezdődik a fotózás! - Tündérszépek: még most sem késő jelentkezni

Ismét keressük az ország legszebb lányait! 2024-ben immár ötödik alkalommal rendezzük meg a Tündérszépek országos szépségversenyünket. A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Gáspár Eszter

Minden versenyen értékes nyereményekért küzdöttek a lányok, idén sincs ez másként

Forrás: MW-archív

Már csak néhány napot kell várni, és megkezdődik a Tündérszépek 2024 szépségversenyre jelentkezők fotózása. Az elmúlt hetekben tippekkel jelentkeztünk, szakembereket kerestünk meg, hogy javaslatokkal lássuk el a fotózásra érkezőket. Markó Évától megtudtuk, hogyan sminkeljük magunkat egy fotózásra, vagy azt, hogyan legyen bomba alakunk a versenyre. Szendi Péter fotóriporter arról beszélt, hogyan lehet jó felvételeket készíteni a Tündérszépek versenyzőiről. Esztergályos-Stankovics Beáta többszörös szépségkirálynő sok hasznos tanács mellett elmondta, miért érdemes jelentkezniük a Vas vármegyei lányoknak a Tündérszépekre. Még te is lehetsz Vas vármegye legszebb lánya! Ha kedvet kaptatok, nem kell mást tenni, mint nevezni, mielőtt betelnek a helyek. Saját portfólióval is lehet nevezni, de a megmérettetés arra is alkalmat nyújthat, hogy profi fotós fényképezőgépe előtt bizonyítsuk rátermettségünket és mutassuk meg formás idomainkat. A regionális előválogató április 8-án indul, abba a fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. Fontos tudni: a zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul! Az első jelentkezőket már telefonon értesítettük, ők a napokban már érkeznek a szombathelyi stúdióba. Három szettben kapjuk lencsevégre lányokat, a fotósorozatokat a vaol.hu oldalon is közzéteszszük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában