Várják a javaslatokat!

2024.03.12. 14:22

Mi legyen a felújított körmendi mozi neve? - ötletpályázat

A város önkormányzata ötletpályázatot írt ki a körmendi mozi elnevezésére.

Tóth Judit

Fotó: Jámbori Tamás

A mozi a korábbi időszakokban Apolló, Vörös Csillag, illetve Orion Filmszínház néven működött. Az önkormányzat most a felújított és újrainduló filmszínháznak keres megfelelő elnevezést, amelyhez ötleteket vár a lakosságtól. A pályázatban meg kell jelölni a javasolt elnevezést, amelyet legalább 3-4 mondatban indokolni is szükséges. A pályázat részeként meg kell adni az ötletadó nevét, címét, továbbá telefonszámát vagy e-mail címét. 

A javaslatokat a Körmendi Közös Önkormányzati Hivatal (9900 Körmend, Szabadság tér 7.) portáján lehet leadni zárt borítékban vagy a megadott címre postán is el lehet küldeni. A borítékra kérik ráírni: „Mozi névadás”. A beadás határideje: március 18. 12.00 óra. Az ötletadásnál figyelembe kell venni, hogy közintézmény nem viselheti olyan személy nevét, aki a XX. századi önkényuralmi politikai rendszerek megalapozásában, kiépítésében vagy fenntartásában részt vett. De olyan kifejezést vagy olyan szervezet nevét sem lehet használni, amely a XX. századi önkényuralmi politikai rendszerre közvetlenül utal. A beérkezett javaslatok összegzése után az elnevezésről a képviselő-testület dönt a következő ülésén. Az önkormányzat a nyertes ötletadót 5 fő részére szóló mozijeggyel jutalmazza a körmendi mozi első vetítéseinek egyikére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában