Születésnap

2024.03.14. 08:00

Nyolcvanadik születésnapján köszöntötték Cseresznyák Miklóst Söptén

Civil kezdeményezésként indult, az elmúlt közel egy évtizedben hagyománnyá vált a vasi településen, hogy az önkormányzat tagjai személyesen felköszöntik a 70 és annál idősebb szépkorú lakókat.

Vaol.hu

Forrás: VN

 Így volt ez a hétvégén is: Cseresznyák Miklóst 80. születésnapja alkalmából Ágh Péter országgyűlési képviselő, Nagy Róbert polgármester és Csizmazia-Varga Katalin alpolgármester köszöntötte fel személyesen. Egyúttal megköszönték az ünnepeltnek a településért tett sok éves munkáját, fáradozását is. Ő pedig büszkén elmesélte: gyógyszert a mai napig nem szed, rendkívül jó egészségnek örvend.  

A szépkorúak minden tiszteletet megérdemelnek. Ezért is köszöntöttük Söptén Cseresznyák Miklóst kerek születésnapján, aki sokat tett a faluért. A jövőben is legyenek olyanok, akik aktívan dolgoznak akár Söptéért, akár bármelyik településért! - fogalmazott Ágh Péter országgyűlési képviselő. VN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában