Március 15.

2024.03.15. 13:04

Sorkikápolnán is ünnepeltek

Vaol.hu

Forrás: VN

Mező Gábor polgármester mondott ünnepi beszédet: "Ma, amikor ünnepeljük hazánk függetlenségének és szabadságának jelképes napját, a március 15-ét, összegyűltünk itt, hogy megemlékezzünk azokról az elszánt emberekről, akik bátran kiálltak az elnyomás ellen, és megküzdöttek a szabadságért és az igazságért" - mondta. Majd azzal folytatta: "Március 15. nem csupán egy ünnep, hanem egy lehetőség arra, hogy újra megújítsuk azokat az értékeket, amelyekért elődeink oly sokat áldoztak. Az összetartozás, a közösség ereje mindig is kiemelkedő fontosságú volt, és most, ebben a kihívásokkal teli időszakban még inkább érezzük ennek jelentőségét. Sorkikápolna polgármestereként büszkén állhatok itt előttetek, és láthatom, hogy közösségünk összetartóbb, mint valaha. Az elmúlt időszakban számos nehézséggel néztünk szembe, de mindig együtt, összefogva sikerült átvészelni ezeket a megpróbáltatásokat.

Forrás: VN

Az összefogás nem csupán egy szó, hanem egy cselekedetekkel teli elkötelezettség. Az egymás iránti tisztelet, segítségnyújtás és empátia mind olyan értékek, amelyek erősítik közösségünk szövetét, és lehetővé teszik számunkra, hogy együtt, kéz a kézben haladjunk az előttünk álló kihívásokkal szemben."

A Sorokpolányi Bóbita és Óvoda és Bölcsőde óvodásai és bölcsődései zászlókat készítettek  az ünnepi alkalomra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában