Idei programok

2024.03.26. 07:00

Virágzik a közösségi élet Püspökmolnáriban - Húsvétkor nyusziváró programokkal is készülnek

Szinte minden jeles napra jut valamilyen ünnepség, idén sem lesz ez másképp. Rodler Csaba polgármestertől megtudtuk, a farsangi mulatság remekül sikerült, és nagy erőkkel készülnek az év további rendezvényeire.

Csabai Bernadett

A falunap a település életének legnagyobb eseménye, Püspökmolnári sportpályájára igazi gasztronómiai kavalkád költözik ilyenkor

Forrás: VN-archív

Már hagyománynak számít, hogy a falu közösségének aktív tagjait az önkormányzat megvendégeli farsang alkalmából. A faluház kapui kitárulnak és bőséges lakomával, illetve zenés mulatsággal várják azokat, akik sokat tesznek Püspökmolnáriban a közösségért.

A remények szerint húsvétkor is megtelik majd a faluház élettel: nyusziváró családi délutánnal készül az önkormányzat, lesznek kézműves-foglalkozások, zenés produkció és természetesen csokitojás is. Május elsején májusfaállítás a program, kis ünnepséggel és műsorral, abba bevonják a helyi ovisokat és iskolásokat is. 

A település legnagyobb attrakciója a falunap, ezt mindig július utolsó szombatján tartják. Egész napos rendezvény tele szórakozással és élményekkel. Igazi gasztronómiai kavalkád költözik ilyenkor Püspökmolnári sportpályájára, a kicsiknek légvárral és más játékokkal kedveskednek, híres fellépőket is hívnak. – Nagy örömmel tölt el, hogy összetartó a közösség és sikerül megszólítani a lakosságot az ilyen programokkal, a falu nagy része ellátogat ezekre – fogalmazott Rodler Csaba polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában