Köszöntő

2024.04.20. 13:25

A celldömölki születésünnepen fát is ültettek: hadd cseperedjen együtt a gyerekekkel

Az idén is megrendezték a születésünnepet a celldömölki városházán. A város legifjabb lakóit köszöntötte az önkormányzat, a hagyomány szerint fát is ültettek: hadd csepredjen együtt a gyerekekkel.

Ölbei Lívia

Születésünnep a celldömölki városházánál

Fotó: Giczi Sándor

Celldömölk önkormányzata néhány éve indította útjára kezdeményezését, amely azóta már hagyománnyá vált: faültetéssel, műsorral, valamint apró ajándékkal kedveskednek a város legifjabb lakóinak, az előző évben (ezúttal 2023-ban) született gyermekeknek. 

A legifjabbak ajándékot is kaptak
Fotó: Giczi Sándor

Fehér László polgármester köszöntője után Obrázné Nagy Boglárka védőnő Aranyosi Ervin versével -„Azért, mert szerettek jöttem a világra, lettem új fény, szülők boldogsága” - örvendeztette meg a szép számban megjelent gyermekeket és családjukat.  Gregorich Zsófia cselló- és gitárművész, zenetanár gyermekdalokkal készült. A védőnők körzetenként adták át az emléklapot, valamint ajándékot a kicsiknek. 

A 2023-ban születetteket köszöntötték
Fotó: Giczi Sándor

Faültetéssel zárult az esemény,  Fehér László polgármester, Söptei Józsefné alpolgármester, Hencz Kornél alpolgármester, Marics Sándorné és Gasztonyiné Fódi Zita képviselők, valamint a Népjóléti Szolgálat igazgatója, Nagy Zoltán közreműködésével. A fa együtt cseperedik  a gyerekekkel.

A születés lehújabb fája Celldömölkön
Fotó: Giczi Sándor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában