2024.04.15. 18:00
Édes élmény - Bonbont és csokit készítettek a hegyhátiak
Készül a csokoládé
Fotó: Koppán Márk
Ínycsiklandozó kézműves csokoládékat alkottak a vasi-hegyhátiak az oszkói gasztroműhelyben - tudtuk meg a Vasvár Népfőiskola közösségi oldaláról. A résztvevőknek lehetőségük volt többféle csokit temperálni és hüvelyeket készíteni, majd ezeket minőségi alapanyagokból álló krémekkel megtölteni. Pazar bonbonokat alkottak.
Nem csupán táblás csokit és mártott bonbont alkottak, hanem különböző dekorációs technikákat is kipróbálhattak, ezen az alkalmon a tavasz ihlette és a virágos díszítési elemek kerültek középpontba. A résztvevők kreativitásának csak a képzelet szabott határt, saját ízlésük szerint kombinálhatták az ízeket és a díszítéseket. A saját készítésű, kézműves bonbonokat mindenki hazavihette egy különleges díszdobozban.
Korábban régi sámlikat dekoráltak a Vasvár Népfőiskolán, mutatós darabok születtek.