Választás

2024.04.05. 19:17

Horváth Gábor rámutatott: Szombathelyen identitáserősítésre és a városi újságra is csak mennek a milliók (videóval!)

A városi lap 2024-ben már 120 millió forintjába kerül a szombathelyi adófizetőknek - mutatott rá csütörtöki videóbejegyzésében Horváth Gábor önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP).

Vaol.hu

Horváth Gábor képviselő kérdése a szombathelyiek felé: szerintük kell-e ennyit költeni az önkormányzati lapra?

Fotó: VN-archív/Cseh Gábor

"Nemény András szocialista polgármesternek valamiért fontos lett az itt élők identitásával foglalkozni a választások évében. Az Agorán keresztül csaknem 16 millió forintot költ el minderre" - kezdte csütörtökön megosztott videóüzenetét Horváth Gábor. Az önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP) közösségi oldalán felhívta arra is a figyelmet: a városi hetilap 2024-ben már csaknem 120 millió forintjába kerül a szombathelyi adófizetőknek - az Agora Savaria NKft. ez évi üzleti terve alapján. Az ingyenes lap reklámozására szintén milliókat költöttek el. 

Önök szerint szükség van ennyit elkölteni egy önkormányzati lapra? Veszprémben, Zalaegerszegen hasonló célra még a felét sem költik el

- zárta gondolatsorát a politikus. 

Ahogy lapunk megírta: városi közpénzeső hullik az önkormányzati hetilapra, 2020-tól 2024 február végéig több, mint 260 millió forintot fordítottak az újság nyomdaköltségeire, szállítására és terjesztésére Szombathelyen. 

Itt megnézheti a teljes videót. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában