Közlekedés

2024.04.09. 17:05

Másfél éve újították fel, de máris óriási kátyúk tátonganak ebben a szombathelyi utcában - fotók

Vaol.hu

Helyreigazítás:

A 2024. április 9-én "Másfél éve újították fel, de máris óriási kátyúk tátonganak ebben a szombathelyi utcában - fotók" címmel megjelent cikkben azt a valós tényt, hogy Szombathelyen, a Paragvári utcában úthibát fényképeztünk le, abban a hamis színben tüntettünk fel, hogy az olyan útszakaszon található, amelyet a szombathelyi önkormányzat körülbelül másfél évvel cikkünk megjelenése előtt újított fel.

A valóság ezzel szemben az, hogy a Paragvári utca azon szakaszát, ahol a cikkünkben bemutatott kátyút lefényképeztük, a szombathelyi önkormányzat nem újította fel 2022-ben, az akkori útfelújítás ezt a szakaszt nem érintette.

 

2022. júliusában számoltunk be róla, hogy teljesen lezárták útfelújítás miatt a szombathelyi Paragvári utcát. Azóta körülbelül másfél év telt el, de a mosolyunk már nem olyan őszinte, mint amikor végre nekiálltak megcsinálni a rossz állapotban lévő utat, ugyanis ennyi idő eltelte után máris óriási kátyúk tátonganak sok helyen. A városban rengeteg utcában vannak hatalmasabbnál hatalmasabb úthibák, amik megkeserítik az autósok mindennapjait, de az, hogy másfél évvel egy ilyen nagy felújítás után máris ilyen állapotba került egy forgalmas utca, az még elgondolkodtatóbb.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában