Fejlemények

2024.04.08. 07:00

Szellősebbé válik ezzel a belváros Bükön

Parkosítás a belvárosban, megoldják a vízelvezetést az acsádi út mellett, új tetőt kap a sportöltöző, elkészült a távolugró pálya – dr. Németh Sándor, Bük polgármestere foglalta össze a városban történt fejlesztéseket.

Horváth László

– Szellősebb lesz a belváros – mondta dr. Németh Sándor, Bük polgármestere, miután elbontották a művelődési házzal szembeni lakóházat. Az ingatlan korábban magántulajdonban volt, azt pedig megvásárolta az önkormányzat. Szép, ligetes park lesz a helyén. A Bükre Acsád felől autóval érkezők láthatják: javában zajlik az út melletti árkok kitisztítása. A munka nagyon is indokolt, ugyanis az elmúlt években sok helyen földdel telítődött fel a vízelvezető. Az út két szélére pedig fákat telepítenek. További történés, hogy új tetőt kap a sportpálya öltözője, illetve elkészült a távolugró pálya. Bükfürdőn, a Termál utca egy részén kicserélték a közvilágító lámpákat. 

A polgármester továbbá ismertette: a teljesen megújult Termál téren lévő kávézó esetében megtörtént a munkaterület átadása.

Mint megírtuk, a helyiséget teljesen fel kell szerelni, kezdve a konyhával, a vendégtérrel, a kerthelyiséggel. Ha minden jól megy, akkor a kávézó a nyár végén meg is nyithat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában