Körbe is vezették

2024.05.26. 17:31

Gyereknapi kívánság: az ötödik osztályos Laci éttermet nyitna - fotók

Nagy Laci még csak ötödik osztályos, de már tisztán látja, mi is szeretne lenni, ha nagy lesz. Álma, hogy egy étterem tulajdonosaként finom ételeket készíthessen – a vendégsereg elégedettségére.

Gombos Kálmán

Forrás: Unger Tamás

Mindig is nagyon szeretett volna megnézni egy nagy, sikeres éttermet, és erre most lehetősége nyílott. A Vas Népe felhívására jelentkezett ő is, és a kívánság teljesült! Szvoboda Bence, a szombathelyi Május 1. Étterem tulajdonosa kedvesen fogadta a fiút, és körbe is vezette. A szakácsok mutatták be Lacinak a raktárakat, a hatalmas fagyasztót, és persze a konyhát is. 

Sőt! Itt lehetőség nyílt egy vadpörkölt kiporciózására is, dödöllével. Laci megismerkedhetett az étlappal, majd a futárral is útra kelt, és házhoz vitték a finom falatokat. Végül a jól megérdemelt ebéd is tányérra került. Az élmények megerősítették Lacit: elhatározását véghez fogja vinni. Kell egy saját, jó étterem!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában