Helyi közélet

2024.05.22. 15:00

Tavasszal a játszótéren

Az idei óvodapedagógia szakmai nap kapcsán az önkormányzat Tavasszal a játszótéren címmel rajzpályázatot hirdetett a város óvodáiban. A városháza Eszter termében díjazták a legügyesebb alkotókat tegnap.

Vaol.hu

A megnyitón a beküldött gyermekrajzok közül a legkiemelkedőbb 30 alkotást jutalommal ismerték el – ezeket korábban egy három tagból álló szakmai zsűri választotta ki és értékelte korcsoportonként. A programon Putz Attila képviselő mondott köszöntőt, majd a Szombathelyi Margaréta Óvoda óvodásai adtak műsort. A háromévesek közül Jáki Milla és Kazári Nara; a négyévesek közül Németh Levente, Flóra Szonja Johanna, Nemes Andor és Horváth Villő; az ötévesek közül Kozmor Luca, Góg Panna Sára, Szemes Milla Szonja, Gombos Ajsa, Horváth Anna Léna, Bozzay Bíborka, László Emília, Kiss Hanna, Márffy Anna Afrodité és Bősze Nimród; a hat-hét évesek közül Varga Vince, Tuboly Nándor, Hirschl Anna, Sáfián Adél, Kiss Kata Anna, Steindl Gréta, Szabó Zétény, Németh Szonja, Réti Róza, Szabó Szonja Szófia, Schvarcz Zalán, Fábián Dorián, Bencsics Gréta és Kovács Liliána Kloé részesült elismerésben. A rajzokból nyílt kiállítás május 31-éig tekinthető meg a polgármesteri hivatal aulájában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában