Gyereknap

2024.05.25. 10:00

Teljesült a kívánság: a hétéves Marci végezhette el a kezdőrúgást a Haladás meccsén - fotók

A hétéves Mórocz Marci élete első Haladás-mérkőzésén elvégezhette a kezdőrúgást. Az Ajka elleni vereség ellenére a kisfiúnak nagyon tetszett a Haladás Sportkomplexum és a meccs.

Pum András

Forrás: Unger Tamás

Mórocz Marci édesanyja, Csirmaz Tímea írt nekünk e-mailt, amelyben megköszönte, hogy tavaly teljesítettük fia kívánságát, amikor katona akart lenni. Most azzal a kéréssel fordult lapunkhoz, hogy próbáljuk meg fia kívánságát teljesíteni: Marci egy Haladás-meccsre szeretett volna kilátogatni és találkozni a játékosokkal. Nos, a kívánságot – a klubbal együtt – teljesítettük. Marci korábban még nem járt a Haladás Sportkomplexumban, így amikor megpillantotta a stadiont belülről, szinte elállt a lélegzete. 

Majd felmehetett a „tetőre”, ahonnan a televíziósok közvetítik a találkozót, madártávlatból talán még gyönyörűbb a stadion. Aztán a sajtótájékoztatónak helyet adó terem, aztán öltözőfolyosók, a játékoskijáró következett, majd – még a meccs előtt – Marci leülhetett a Haladás kispadjára is. Ezután jött az igazi meglepetés: Marci a játékosokkal együtt, a csapatkapitány, Rácz Barnabás mellett vonult ki a gyepre, majd elvégezhette a kezdőrúgást. Sőt, a klubtól kapott egy, a játékosok által dedikált Haladás-mezt is, amelyet büszkén viselt a mérkőzésen. A lefújás után pedig beülhetett a sajtótájékoztatóra is. Marci nagy élményekkel gazdagodott, még úgy is, hogy a harmadik, ajkai gól után kissé elpityeredett…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában