Találkozó

2024.05.24. 07:00

Tűzoltók a sárvári várban

Kilencedik alkalommal szervezik meg a Vas vármegyei tűzoltók találkozóját, idén a Nádasdy-várban és parkjában május 25-én.

Vaol.hu

A Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében idén csaknem ötszáz tűzoltó több mint hatvan tűzoltószervezettől gyűlik össze. A rendezvény 8.45-kor a Sárvári Koncertfúvószenekar zenéjével kezdődik, 9 órakor megnyitó, lelepleznek egy kopjafát. A nap további programjai között szerepel a szombathelyi MAN tűzoltó- és a Volkswagen Amarok drónszállító gépjárművek bemutatása, a Területi Tűzmegelőzési Bizottság sátrának kitelepülése. Lesz tálcatűzoltás, kötéltechnikai bemutató is. Idén sem maradhat el, az a kistűzoltók próbatétele. A bátor és elszánt gyermekek akadálypályát teljesítve szerezhetnek igazolványt, majd fogadalomtételt követően ők is kistűzoltókká válhatnak. A találkozót minden évben a tűzoltó gépjárművek együttes elvonulása zárja ez idén 13.30- kor lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában