magyar bajnokság

2018.02.11. 15:30

Latin mix arany és számos remek helyezés a Lorigo TSE táncosaitól

A versenytánc magyar bajnokságon szerepeltek és hatalmas sikert arattak a Lorigo TSE táncosai – összegezte a megmérettetést Faludiné Lovas Henriette művészeti vezető.

VN

Nagyon sikeres a duó: ezüst- és bronzérmet is nyert a versenyen Faludi Eliza és Kovács Ádám párosa Fotó: Lorigo TSE

Junior csapata a formációs magyar bajnokságon aranyérmet nyert latin-mix kategó- riában. A csapat tagjai: Bene Nándor, Cziráki Bálint, Vermes Máté, Faludi Bálint, Tóth Zoltán, Kovács Ádám, Novák Marcell, Bársony Csongor, Nagy Júlia (edző), Balogh Anna, Ligler Emma, Vinkó Hédi, Kránitz Anna, Gerencsér Zsófia, Paksa Luca, Oláh Emese, Faludi Eliza.

Nagyon sikeres a duó: ezüst- és bronzérmet is nyert a versenyen Faludi Eliza és Kovács Ádám párosa Fotó: Lorigo TSE

A juniorok között a dobogó harmadik fokára állhatott Kovács Ádám-Faludi Eliza duója, valamint nyolcadik helyezést ért el Tóth Zoltán és Kránitz Anna párosa. A felnőttek mezőnyében Gombkötő Balázsért és Laskovics Petráért izgulhattunk, akik harminckét indulóból a nyolcadik helyet szerezték meg.

Gyerek korcsoportban standard táncokban Faludi Bálint és Paksa Luca hetedik helyezést ért el. Junioroknál standard táncokban Kovács Ádám és Faludi Eliza ezüstérmet szerzett a magyar bajnokságon, Tóth Zoltán és Kránitz Anna pedig a döntőben a hetedik helyezést érte el. Junior kategóriában latin táncokban ismét a dobogóra állhatott és harmadik helyezést ért el Kovács Ádám-Faludi Eliza pá-rosa.

- Az év eleji sikerek ösztönzőleg hatnak mind a táncosokra, mind az edzőkre – hangsúlyozta a művészeti vezető. Természetesen a többi felkészítőt is sorolta: Nagy Júlia, Elekes Helga, Gombkötő Balázs, Várbíró Zoltán sikere is a szép szereplés.

Most folynak a kemény edzések és a felkészülés a táncosok előtt álló további versenyekre: március elején területi bajnokság, majd országos bajnokságok következnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában