Immáron 6. alkalommal

2024.02.26. 09:00

Kezdődik a Téli Iskola Kőszegen - Hétfőn 18 órakor Binder Károly ad koncertet

Hétfőtől péntekig rendezi meg a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete a Pannon Egyetemmel és a kőszegi UNESCO Kulturális Örökség-menedzsment és Fenntarthatósági Tanszékkel karöltve az UNESCO MOST Téli Iskolát.

Tóth Katalin

Ma 18 órakor Binder Károly ad koncertet

Forrás: MW-archív

Az iASK Téli Iskolája immáron 6. alkalommal a párizsi székhelyű UNESCO MOST (Társadalmi Átalakulások Menedzsmentje) programjával együttműködve valósul meg, Közép-Európában egyedülállóan. Az iASK kutatói minden évben olyan témákat választanak, amelyek reflektálnak a világra, hogy aztán az adott témához kapcsolódó kérdéseket előadásokon és pódiumbeszélgetéseken vegyék számba. A tanácskozás platformot biztosít az MA- és PhD-hallgatók, valamint a pályakezdő kutatók számára, hogy interdiszciplináris párbeszédet folytassanak neves tudósokkal, kutatókkal, szakemberekkel a világ minden tájáról. Az idei program címe Új Űrodüsszeia: Élhető terek kialakítása a társadalmi kohézió, a változás és alkalmazkodás jegyében, kritikus időkben. Ma 18 órakor Csend a hegyeken túl címmel Binder Károly zongoraművész ad koncertet a Zsinagógában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában