Fejlemények

2024.03.07. 08:00

Még egy kis türelem: kiderült, hogy mikortól indulhat a mozizás Körmenden

Legelőbb egy-másfél hónap múlva nyithat meg a felújított körmendi mozi - mondta Horváth Zoltán, az üzemeltetést pályázati úton elnyert AGORA Kulturális és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Tóth Judit

Fotó: Jambori Tamas

Az önkormányzat megbízásából a Batthyány Örökségközpont Nonprofit Kft. meghívásos pályázaton három cégtől kért be ajánlatot a mozi üzemeltetésére. A képviselő-testület legutóbbi ülésén arról döntött, hogy a cégek közül a szombathelyi AGORA Kulturális és Médiaközpont Nonprofit Kft. legyen a kívül-belül felújított mozi üzemeltetője

Lapunk érdeklődésére Horváth Zoltán, az AGORA ügyvezetője elmondta: a szerződések előkészítése folyamatban van, amint minden dokumentum rendelkezésre áll, elindítják a regisztrációt a Nemzeti Filmintézetnél. Az engedélyeztetés legfeljebb 30 napot vesz igényben, így a mozi legelőbb egy-másfél hónap múlva nyithat meg. Megtudtuk azt is: a körmendi létesítményben premier - vagyis a legújabb - filmek vetítését tervezik.

Kapcsolódó:      

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában