Hiányzott a bátorság és a szív

2017.11.05. 17:34

Jászberényben kapott ki a Haladás röplabdacsapata

A hiányzói miatt nyitásfogadásban védtelenebb Haladás Szombathely NB I-es röplabdacsapata nem nagyon tudott ellenállni a Jászberénynek.

Horváth Erika

Jászberény Volleyball Team-Haladás Szombathely: 3:0 (10, 22, 15)

Jászberény, 250 néző, NB I-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Tillmann, Soltész.

Jászberény: Borsos 8, Bleicher N. 9, Sevcsuk 8, Pintér 7, Adamenya 9, Miklai 20. Csere: Lékó (liberó). Vezetőedző: Deme Gábor.

Haladás: Bagyinka 1, Bokor 1, Kinser 8, Kalman 7, Fazekas 2, Paradzik 6. Csere: Zoltán, Farkas B. (liberók), Horváth D., Dancsecs, Horváth K. 1, Csóka. Vezetőedző: dr. Mucsi Péter.

Ajla Paradik tudta a legtöbb nehézséget okozni a jászberényieknek Fotó: Unger Tamás

A koncentráltan kezdő hazaiakat a szombathelyi időkérések sem tudták megzavarni, jó nyitásokkal, remek támadásokkal és sáncokkal nagy különbséggel nyerték az első szettet (25-10).

A második játszmában 15-10-után növelték előnyüket Miklaiék. Próbáltak zárkózni a vasiak, de 21-17-nél közelebb nem sikerült (25-22).

A harmadik játékrészt 7-7-ig tudták szorossá tenni Paradzikék, utána azonban ismét elhúzott a végig jól és teljesítő Jászberény.

Deme Gábor: – Az első szettben nagyon jól nyitottunk és várható volt, hogy azt a szintet nagyon nehéz lesz tartani, de így is sikerült folyamatosan koncentrálnunk.

Dr. Mucsi Péter: – Remegő lábakkal nagyon nehéz sikereket elérni. A nehézségeink miatt – a szerb nyitásfogadó szélső ütőnk sérülés miatt nem tarthatott velünk és más hiányzóink is voltak – tudtuk, hogy nem lesz egyszerű a nyitásfogadás, ezt megfelelő lelkesedéssel és hozzáállással kellett volna pótolni. Nagyon hiányzik a bátorságunk és a szívünk a pályáról!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában