vasi aligátorok

2020.07.06. 18:00

A Ferencváros is az AVUS csoportjában

Az FTC-vel, a Péccsel és a Kaposvárral kerültek egy csoportba az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) csapatai a nyári korosztályos tornákon.

Pum András

A Magyar Vízilabda-szövet­ség három korosztályban is országos tornát rendez. A Lemhényi Dezső ifjúsági, a Vízvári György-serdülő- és a Szívós István-gyermekkupában egyaránt vízbe szállnak az AVUS korosztályos csapatai. A sorozatokban felső- és alsóházban mérkőznek meg a gárdák, a felsőházban a legutóbbi, 2019–20-as utánpótlás-bajnokságokban szereplő 16-16 együttes négy csoportban vesz részt, az alsóházra pedig nevezni lehetett. A szombathelyiek ifjúsági, serdülő- és gyermekcsapatai a felsőházban szerepelnek. Az A csoportba kerülő AVUS a Ferencvárosi TC, a Pécs és a Kaposvár korosztályos gárdáival mérkőzik meg körmérkőzéses rendszerben. Az első fordulót július 15-én Pécsett, a másodikat 22-én Szombathelyen vagy Kaposváron, a harmadikat pedig 29-én az FTC otthonában vívják a vasi aligátorok. A csoportelsők kvalifikálják magukat az augusztus elején sorra kerülő négyes döntőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában