Frissen Vasból

2021.04.29. 11:50

„Saját magatokat röhögtetitek ki!” – Lázad a Hali-tábor a csapat teljesítménye miatt

Az NB II-es labdarúgó csapat egyik szurkolói csoportja közösségi oldalán nem finomkodott véleményének kinyilvánításakor a szerdai szentlőrinci újabb kudarcot követően.

vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

„Sokat gondolkodtam azon hogy leírjam e a véleményemet erről a folyamatosan megmagyarázott “teljesítményről”, amivel hétről hétre kínoztok bennünk, szeretet csapatunk játékosai vezetői és sértődékeny vezetőedzőnk” – olvasható a Haladás 1919 szurkolói csoport közösségi oldalán. A sorok szerzője többek nevében fogalmazta meg véleményét, amely helyeken nem is bírja el a nyomdafestéket.

„Saját magatokat röhögtetitek ki, a szurkolókat pedig akik a csapat mellett mindig a végsőkig kitartottak semmibe veszitek, hülyének nézitek.” A szimpatizánsok egyre nehezebben viselik a zöld-fehérek acélosnak egyáltalán nem nevezhető teljesítményét, kérdés, mi lesz akkor, ha a kormány ismét engedélyezi a mérkőzések látogatását. Hogy nem marad csendben a Hali-tábor, szinte biztosra vehető.

Sokat gondolkodtam azon hogy leírjam e a véleményemet erről a folyamatosan megmagyarázott “teljesítményről”, amivel...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában