Találkozás

2023.01.15. 09:22

Világsztár kapussal készített közös képet Király Gábor olaszországi útja során - fotó

vaol.hu

Forrás: kiralysportegyesulet.hu

- Három napot voltam Parmában a Király SE-t képviselve, szakmai vezetőnk, Hajmási Milán társaságában. Az olasz klub keresett meg minket egy stratégiai együttműködés reményében, ennek első lépése volt a szakmai utunk. Örömmel fogadtuk a felkérést és a meghívást, amelynek köszönhetően három tartalmas napot töltöttünk el a Parma szervezésében, ahol én is bemutattam egyesületünk felépítését, működését - számol be az olaszországi út részleteiről Instagram oldalán Király Gábor.

A 108-szoros válogatott kapus az első napon a San Siroban tekintette meg az Inter-Parma kupamérkőzést. Másnap pedig a Parma edzőközpontjában ismerkedhettek az olasz klub és az ottani utánpótlás felépítésével, szakmai működésével. Testközelből láthatták a különböző korosztályok edzéseit és láthatták a felnőtt bázis működését is. Az olaszok kérésére Király Gábor prezentációval mutatta be a Király SE működését, képzőmunkáját - folytatta a beszámolót a kiralysportegyesület.hu

Király Gábor az olaszok legendás kapusával, a 44 évesen is aktív, és parádés formában védő Gianluigi Buffonnal is készített egy közös fotót. Ketten együtt több mint 280-szoros válogatottnak mondhatják magukat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában