Kosálabda

2023.05.28. 21:53

84-68 - bajnok a Falco!

Koncentráltnak, elszántnak tűnt a Falco. Megjáratta a labdát támadásban, védekezésben nagyon figyelt, jól lepattanózott.

TG

Fotó: Cseh Gábor

Míg az Alba futott az eredmény után, kapkodott. De még nem dőlt el a mérkőzés (34. perc: 73-57). Philmore nagyon tekert a vendégeknél. Az Alba vezetett pár gyors leindítást - rögtön időt kért Konakov mester (73-62). Rendezte sorait, lehiggadt a házigazda. Válaszként Alejandro Zubillaga is maga köré gyűjtötte a tanítványait (77-62) - már csak szűk öt perc volt hátra a meccsből! És nem változott a játék képe, nem engedte ki a kezéből az irányítást a szívós Falco. Alig-alig került a gyűrűbe a labda, nagyot küzdöttek a felek. De nem tudott 10 pont alá benézni az Alba. Az utolsó perc 77-67-es állásról kezdödött - de Cowels behintett egy triplát (80-67). DeCosey csak egy büntetőt dobott be (80-68). Kovács Beni duplájaval élépet egyet a Falco (62-68), majd Keller jó lepattanózása után Tiby zsákolt (84-68) - véget ért a meccs felőrölte ellenfelét a Falco, megnyerte a bajnoki címet!

Élőben közvetítettünk a meccsről, ami itt olvasható:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában