Kosárlabda

2023.09.14. 12:39

A Göcsej Kupán az Egis Körmend

Pénteken és szombaton rendezik az 54. Nemzetközi Kosárlabda Göcsej Kupa férfi kosárlabda-tornát, amelyre idén is meghívást kapott az Egis Körmend együttese.

Sütő Dániel

Fotó: Unger Tamás

Az idei Göcsej Kupa négyes mezőnyét a házigazda ZTE, az Egis Körmend, a Sopron KC, valamint az osztrák Fürstenfeld alkotja, mivel betegség miatt a cseh Brno visszalépett. A felnőttekével párhuzamosan zajlik majd a fiatalok tornája is, a Szombathelyi Sportiskola, a Kaposvári Sportiskola és a ZTE ifistáinak részvételével. Pénteken 16 órakor rendezik az Egis Körmend–Sopron összecsapást, majd 18 órától a ZTE–Fürstenfeld elődöntőt.

– Arra mindenképp jó lesz a meccs, hogy a FIBA-selejtező előtt ismét egy újabb csapattal mérjük össze tudásunkat, ami remekül szolgálja a felkészülésünket – fogalmazott Kocsis Tamás, a körmendiek vezetőedzője. A pénteki vesztesek szombaton 16 órától játsszák a bronzmeccset, majd 18 órától következik a döntő.

Kozma Gergő, az Egis Körmend ügyvezetője arról tájékoztatott, hogy az első 1000 bérletkártya már gazdára talált, jövő hét közepétől lehet ismét vásárolni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában