Beharangozó

2023.09.01. 12:38

Hibátlan mérleggel érkezik a Haladás Viktória riválisa

A női labdarúgó NB I. 3. fordulójában szombaton 16 órai kezdettel a Haladás Viktória az Astra-HFC Üllőt fogadja Kenderesi úton.

Pum András

Fotó: Unger Tamás

A Haladás Viktória az MTK ellen hazai pályán elszenvedett 1-0-s vereséggel kezdte a bajnokságot, majd 2-0-ra nyert Budaörsön. Az Astra eddig gólt sem kapott, 3-0-ra nyert Szegeden és ugyanilyen arányban odahaza a Fehérvár ellen. Dombó János csapata két forduló után 3., míg a Haladás Viktória az 5. a bajnoki tabellán. Az elmúlt bajnokságban az Astra ellen idegenben 1-0-ra kikapott a Haladás Viktória, Szombathelyen 4-3-ra nyert.

– Az Astra két sima győzelem után kellő önbizalommal léphet pályára - mondta Markó Edina, a Haladás Viktória edzője. – Ellenfelünk legfőbb erőssége, hogy a csapat gerince évek óta együtt játszik, összeszokott együttes, amely a pontrúgásokban különösen erős. Ezt láthattuk a legutóbbi meccsükön is - mindhárom góljukat pontrúgás után szerezték. Ami minket illet, a nyáron sokat edzettünk, gyakoroltunk, de még le kell tisztulnia a játékunknak - viszont mérkőzésről-mérkőzésre fejlődünk. Az Astra ellen igazi ki-ki meccset vívunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában