Eredmények

2023.10.14. 07:00

Tenisz: két érem Horvátországból!

Horvátországban rendezett nemzetközi tenisztornán ért el kiváló eredményeket a Haladás VSE szeniorkorú sportolója, Bogár Szabó Éva.

Tóth Gábor

Forrás: VN/Bogár István

Horvátország, Brac szigete, Bol városa adott otthont a 14. International Bluesun Open nemzetközi tenisztornának. Az egy hétig tartó erőpróbán a Haladás VSE szeniorkorú sportolója, Bogár Szabó Éva képviselte a vasi, szombathelyi színeket. Aki a +65-os korosztályban egyesben és vegyespárosban (a budapesti Erdei Ferenc oldalán) is begyűjtötte az aranyérmet – mindkét kategóriában három mérkőzést kellett megnyerni a végső diadalhoz.

– Sok meccset játszottam, jó ellenfelek ellen léptem pályára, a két döntő között például csak három óra pihenőt kaptam, vagyis fárasztó volt a torna – mondta Bogár Szabó Éva. – Sérülésből, hosszú kényszerpihenő után térek vissza, még fáj a hátam – de jól sikerült a horvátországi szereplésem, elégedett vagyok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában