Kosárlabda

2023.11.18. 21:14

Kocsis Tamás: Durázi Krisztofer és Takács Kristóf sokat tett a győzelemért

Az NB I.-es kosárlabda-bajnokság 8. fordulójában 90-73-ra verte az Egis Körmend a Szegedet. A hazaiak trénere, Kocsis Tamás szerint meccs közben változtatni tudott csapata a hozzáállásán, aminek köszönhetően győzni tudott.

Sütő Dániel

Fotó: Kovacs Peter

MESTERMÉRLEG

Kocsis Tamás: - A találkozó elején nem figyeltünk eléggé a védekezésre, de örülök annak, hogy tudtunk változtatni a hozzáállásunkon. Fontos győzelem volt ez a számunkra, sok munkát kell még elvégezni ahhoz, hogy a hagyományokhoz megfelelően szerepeljünk a bajnokságban. Ma Durázi Krisztofer és Takács Kristóf sokat tett a győzelemért.

Nikola Lazics: - A találkozó fontos pillanataiban nem játszottunk okosan, időnként az volt az érzésem, hogy egy streetball mérkőzésen vagyok. Sokáig partiban voltunk, az ellenfél többször megszökött, sikerült felzárkóznunk, de a végjátékban a körmendi csapat jobban koncentrált és megérdemelten győzött.

Takács Kristóf, az Egis Körmend hátvédje: - Az első negyedben rossz felfogásban játszottunk, sok második esélyt adtunk az ellenfélnek, többször leindítottak bennünket és fegyelmezetlenül védekeztünk. A szünetben megbeszéltük a tennivalókat, amit többnyire eredményesen meg is valósítottunk.

Bognár Kristóf, az SZTE-Szedeák centere: - Körmenden ki lehet kapni, de ilyen rosszul egyetlen ellenféllel szemben sem lehet játszanunk. A találkozó első felében támadásban eredményesek voltunk, de a védekezésre nem fordítottunk elegendő figyelmet. A végjátékban is volt esélyünk a fordításra, ám a döntő szituációkban rossz megoldásokat választottunk. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában