Tollaslabda

2023.11.28. 12:23

Szép teljesítmény tollaslabdában - Országos versenyen vettek részt az ELTE SEK színeit képviselő sportolók

Szép szombathelyi sikerek születtek a Universitas Tollaslabda Kupán – az ELTE SEK diákjai, oktatói ragadtak ütőt.

Tóth Gábor

Forrás: VN

A Budapesti Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség országos versenyén a felsőoktatási intézmények diákjai, oktatói vehettek részt. Az egy napos, jó félszáz sportolót felvonultató erőpróbának a Magyar Gyula Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola tornacsarnoka adott optthont. Mozgalmasra sikeredett a nap, mert egy versenyző több számban is nevezhetett. Az ELTE SEK színeit  öten képvisleték.

Forrás: VN

Egyéniben Horváth Loretta az amatőrök között győzött. Sebesi Patrik szabadidős kategóriában szerezte meg az első helyet. Sákovics Péter tanár úr az amatőrök között zárt harmadikként – nála jóval fiatalabb ellenfelekkel küzdött meg. Vegyes párosban a Horváth Loretta-Sákovics Péter duó minden meccsét megnyerve lett bajnok. Férfi amatőr párosban a Sákovics-Sebesi, szabadidős kategóriában a Horváth András-Varga Richárd kettős lett bronzérmes – előbbi páros szabadiős kategóriában is begyűjtötte az aranyat. Az egyetemek közötti versenyt az ELTE SEK nyerte meg.

Forrás: VN
Forrás: VN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában