Előzetes

2023.12.06. 14:02

Kecskemétre utazik a HVSE futsalcsapata

Az NB I.-es futsalbajnokság 17. fordulójában csütörtön 18.30-tól a Kecskemét otthonában lép pályára a címvédő Haladás VSE együttese.

Sütő Dániel

Fotó: © Cseh Gábor

Legutóbb Újpesten játszottak bajnokit Dróthék, akik november 24-én 7-2-re verték idegenben a lila-fehéreket. A 16. fordulót ki kellett hagynia a Haladásnak, mivel Portugáliában, a Bajnokok Ligája elitkörében volt jelenése. Igaz, sok sikerélménnyel nem gazdagodtak a szombathelyiek, hiszen mind a három mérkőzését elbukta a zöld-fehér gárda. A belga Sporting Anderlecht (5-2), a portugál Sporting CP (7-2), majd a szerb Loznics-Grad 2018-cal (3-2) szemben is kénytelen volt fejet hajtani Ferraz Conde Felipe együttese. Egyébként a 16. fordulóban rendezték volna az NB I.-es futsalbajnokság csúcsrangadóját, a HVSE–Berettyóújfalu derbit, amit január 17-re halasztottak.

Csütörtökön Kecskeméten pörög tovább Dróthék számára a bajnoki mókuskerék. Noha a Hali jelenleg kettővel kevesebb meccset játszott közvetlen üldözőjével, a Nyíregyházával ellentétben, így is nagyon magabiztosan, hét ponttal vezeti a tabellát a szombathelyi csapat. A bajnoki címvédő soron következő ellenfele, a Kecskemét negyedik jelenleg, utóbbi öt mérkőzéséből négyet győzelemmel zárt, Veszprémben viszont 3-2-re elvérzett. Érdekesség, hogy a második Nyíregyháza mellett a Veszprém és a Kecskemét neve mellett is 32 pont áll a tabellán, csak gólkülönbségben jobb a szabolcsi alakulat másik két riválisához képest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában