Balhé

2024.02.27. 14:26

Egy vasi edzőmérkőzés, három eltiltás! - Mi történt a Bük-Csákánydoroszló focimeccsen?

"Erősen" kezdte a tavaszi szezont a Csákánydoroszlói KSE vármegyei I. osztályban szereplő futballcsapata - vagyis inkább furcsa módon fejezte be a felkészülési időszakot.

Tóth Gábor

Forrás: Pexels

Történt ugyanis, hogy Bük-Csákány edzőmeccset rendeztek a büki műfüves pályán. Az 1-1-re végződő találkozót hivatalos játékvezető dirigálta le (bár nem fújta végig a meccset...). Az edzőmeccs után a csákányi edző, illetve egy csákányi játékos eltiltás miatt kénytelen volt kihagyni a tavaszi szezon nyitómérkőzését az elmúlt hétvégén, továbbá egy csákányi játékos el lett tiltva a futballtól december 31-ig.

- A Csákánydoroszló KSE az egy éves időtartamra szóló eltiltást túlzónak tartja az elkövetett fegyelmi vétség miatt, ezzel szemben fellebbezéssel élt, amely elbírálása folyamatban van - mondta lapunknak Kurucz Ádám,  csákányi futballcsapat edzője. - Nem szeretnék semmiféle szubjektív megállapítást tenni, mondani amíg tart az eljárás. Bízom benne, hogy a fellebbviteli bizottság arányos ítéletet hoz és csökkenti az egy éves eltiltását a játékosomnak - aki megbánta tettét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában